Oriëntatieklas Plus

voor praktijkonderwijs en vmbo-basis/kader


Verwacht je volgend jaar naar het praktijkonderwijs of vmbo basis/kader te gaan? Dan ben je van harte welkom op onze oriëntatieklas Plus-middagen. Hier volg je in totaal 6 lessen en krijg je een goed beeld hoe het hier op het KWC gaat!

Je volgt 2 lessen sport, 2 lessen koken en 2 lessen techniek. Je bent lekker actief bezig. Bij koken mag je het resultaat natuurlijk aan het einde van les opeten en bij techniek neem je na 2 lessen een mooi resultaat mee naar huis!

Bij de Oriëntatieklas Plus meld je je aan voor 6 lessen, deze worden gegeven in 3 blokken van 2 lessen.

Je ervaart hoe leuk het is om samen met andere leerlingen van verschillende scholen de Oriëntatieklas Plus-middagen te volgen. En omdat wij snappen dat de overstap naar de middelbare school ook best spannend kan zijn, is het extra fijn dat je ons en elkaar al een beetje leert kennen tijdens deze middagen. 

De Oriëntatieklas Plus volgen is iets anders dan de minilessen bij ‘Beleef het KWC’ die in november worden aangeboden. Op díe middag volg je verschillende korte lesjes. 

De Oriëntatieklas Plus-middagen worden gegeven op: 
donderdag 7 december
donderdag 14 december
donderdag 18 januari
donderdag 25 januari
donderdag 29 februari
donderdag 7 maart

van 13.00 tot 15.00 uur

Inschrijven is vanaf nu mogelijk. Wacht niet te lang met aanmelden, want per les kunnen zich maximaal 10 leerlingen aanmelden en vol is dus echt vol!
Je kunt je aanmelden tot en met 15 november: je ontvangt later nog een bevestiging per mail. 

De inschrijving is gesloten!

 

Voor meer informatie kun je mailen naar mevrouw Kathleen van der Hijden:
hnk@kwc-culemborg.nl.