Masterskip educatieve oceaanreizen


         

 
Koningin Wilhelmina College Culemborg stuurt leerlingen de Atlantische Oceaan op.

Met de wereld als klaslokaal krijgen leerlingen uit havo-4 en vwo-4/5 de kans om een buitenschools lesprogramma te volgen dat verrijkt, inspireert en motiveert.

Het KWC verbreedt als officiële Masterskipschool letterlijk en figuurlijk de horizon van leerlingen door ze de mogelijkheid te geven mee te gaan op reis met Masterskip. Aan boord van zeilschip de Wylde Swan gaat school ‘gewoon’ door.

De Wylde Swan is een uniek zeilschip waarop leerlingen uit heel Nederland uit havo 4, vwo 4 & 5 en KWC-agora gedurende zes weken de wereld verkennen en ondertussen hun onderwijsprogramma volgen. Aan boord zijn vakdocenten die ervoor zorgen dat de leerlingen leren wat ze volgens hun programma moeten leren, maar die ze ook de kans geven theorie en praktijk met elkaar te verbinden, zichzelf te leren kennen en leren samen te werken. En dat terwijl ze de Atlantische Oceaan oversteken of een Caribische rondreis maken.

Een eerste indruk: bekijk dit uitlegfilmpje in 3 minuten: https://youtu.be/58P_20Q7DKw
Meer informatie? Bekijk de Masterskip website: www.masterskip.com

      

Wil je mee? Bekijk de aanmeldprocedure van het KWC.
Let op! Dit onvergetelijke avontuur vraagt wel wat voorbereiding. Kom bij voorkeur in leerjaar 3 in actie om deze droom te realiseren.

De Masterskip informatiebijeenkomst 2024: deze datum volgt zo spoedig mogelijk.

In de sfeer komen? Bekijk één van de vele Masterskip filmpjes op Youtube.

Nog meer vragen? Neem contact op met de Masterskipcoördinator van het KWC,
Iris van Erp: EPI@kwc-culemborg.nl.

Aanmeldprocedure < klik hier>