Gymlessen & 
Motorische Remedial Teaching (MRT)


Gymlessen

Bewegen is belangrijk en gezond. Wij verwachten dat je meedoet in de gymles. Tijdens de gymles draag je een KWC-shirt, een korte broek en geschikt sportschoenen. Na elke les (of aan het eind van de week) neem je je gymspullen mee naar huis om deze te wassen. Kun je niet meedoen, dan moeten je ouders een briefje voor de docent schrijven met uitleg en met handtekening. Samen bespreek je op welke manier je deelneemt (als assistent bijvoorbeeld). Bij langdurige blessures maak je in overleg met je LO-docent, je mentor en je conrector afspraken over de invulling van de gymuren. Natuurlijk ben je tijdens deze uren gewoon op school. 
Onze sportaccomodatie bestaat uit een eigen sportveld naast de school, vier gymzalen, sportcourt op het schoolplein en indien nodig kunnen we gebruik maken van sporthal Interwey en de atletiekbaan op fietsafstand. 

De gymlessen worden gegeven door: meneer Baas, meneer Van den Berg, meneer Boot, meneer Bos, meneer Gerritsen, mevrouw Van der Hulst, mevrouw Knauff, meneer Lakerveld, meneer Middelveen, meneer Van Ravenswaay, meneer Vroege en mevrouw Van Zutphen. 

MRT

Op onze school vinden wij het belangrijk dat onze leerling zich goed voelt, zowel emotioneel als lichamelijk. Als docenten bewegingsonderwijs proberen wij hieraan bij te dragen, in de gymlessen en daarbuiten. Wanneer wij als docent bewegingsonderwijs een motorische achterstand signaleren, volgen wij een afgesproken route waarbij u, als ouder/verzorger, op de hoogte wordt gebracht.