Beleef het KWC!

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is op het KWC? En zit je in groep 8? Dan is deze middag echt iets voor jou. Je gaat op één middag maar liefst 4 verschillende workshops doen. Zo leer je wat er allemaal mogelijk is op het KWC.

Op 26 en 28 november staan de deuren van onze school open en volgen jullie een speciaal programma waarbij je lekker gaat bewegen, proefjes gaat doen, spelletjes speelt en van alles hoort over wat je in je eerste jaar op het KWC kan verwachten.

Na afloop van de middag ken je niet alleen het schoolgebouw beter, maar heb je ook met meerdere docenten en leerlingen kennisgemaakt. Je voelt je vast snel thuis bij ons en wie weet hou je er meer dan alleen een mooie ervaring aan over. Beleef het KWC is voor iedereen!

Beleef het KWC wordt zowel op de locatie Gershwinhof als de locatie Beethovenlaan aangeboden. Op de locatie Beethovenlaan kun je ook kiezen voor KWC-agora. Bij de inschrijving kun je je keuze aangeven.

Beleef het KWC is dit schooljaar gepland op:
● dinsdag 26 november 2024
● donderdag 28 november 2024

De inloop is vanaf 12.30 uur, vanaf dan ben je welkom.
We beginnen om 12.45 uur en eindigen om 15.30 uur.
Leerkrachten en ouders krijgen een eigen programma op één van onze locaties. 

Inschrijven is mogelijk vanaf het nieuwe schooljaar. Een week van tevoren ontvang je per e-mail een uitnodiging met meer informatie.

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar Loket 21:
loket21@kwc-culemborg.nl.

Tot dan!

Met vriendelijke groet,
Team KWC