Ons team

Coaches volgens de leerlingen

                       

 Albert Jan
 Een coach die samen met jou zorgt dat je overzicht houdt in taak en   tijd. Hij inspireert je vanuit zijn eigen levensvisie en is zeker van de   stappen die hij met je wil  zetten. Hij kent je en levert maatwerk. Hij   is innovatief, muzikaal en trefzeker.
 Expert in: levensbeschouwing, muziek, films en verhalen

 

 Anne
 Een coach die je veel ruimte gunt en graag met je meeleeft en   meedenkt. Je kunt met al je vragen bij haar terecht en ze geeft snel   antwoord. Ze is vrolijk, levenslustig en erg creatief.
 Expert in: wiskunde, creatief, ontwerpen, persoonlijke ontwikkeling en   avontuurlijk reizen.

 Elroy  
 Een coach die je goed begrijpt, open en toegankelijk is. Hij is door de   gymlessen niet altijd bij zijn coachgroep, maar je kunt hem altijd appen/   bereiken. Respecteert je grenzen, maar probeert je er wel overheen te   helpen. 
 Expert in: netwerken, sporten, bewegen en regelen.
 
 Emily

 Een hele persoonlijke, levenslustige coach, die je motiveert en aanspoort   om te doen waar je hart ligt. Een maatje die met je meeloopt en helpt,   kijkt naar het totaalplaatje van wie je bent en je niet alleen als leerling   ziet. 
 Expert in: muziek, zang en performance.

 Gisela 
 Een coach die goed is in afspraken maken en afspraken nakomen.   Duidelijk en erg aardig. Ze kan je door haar brede interesses op heel   veel verschillende manieren helpen, ook door koppelingen voor je te   maken met het bedrijfsleven
 Expert in: Engels, hoogbegaafdheid, dyslexie en kunst. 
 
 Jasja
 
Coach die je goed helpt met het plannen en overzicht houden van je   werk en op welke manieren je dit het beste kan aanpakken. Als je even   geen inspiratie hebt, kun je altijd bij haar terecht. Coach Jasja is een   hele creatieve coach en helpt je graag. 
 Expert in: religies, filosofie, verf en behang, creatief, praktisch en fikkie   stoken.
 
 Jitske
 Een coach die je coacht op je eigen verantwoordelijkheid. Kan alles heel   goed uitleggen, vraagt flink door en weet heel veel over het   examentraject. Ze kan je erg goed helpen nadenken over keuzes die je   moet maken. Kan lastige opdrachten erg lief verpakken.
 Expert in: Nederlands, examentraject, yoga en dans.
 
 Kate
 Een coach die super betrokken is. Ze kijkt goed naar ieder als persoon   en heeft alles in de gaten. Ze bedenkt geen oplossingen en geeft geen   kant en klaar antwoorden, maar helpt je zelf te zoeken naar antwoorden   en oplossingen. Zorgt voor een goede balans tussen werken en   gezelligheid. 
 Expert in: wiskunde, Amerika en coachen van coaches.
 
 Mark
 Een coach die je graag helpt planmatig naar je eigen doelen te werken.   Enthousiast probeert hij je net iets verder te helpen dan dat je zelf dacht   te kunnen komen. Je kunt met alles altijd bij hem terecht en hij zet je   op een leuke manier aan het werk. Hij helpt je om je aan je eigen   planning te houden.
 Expert in: techniek, (bord)spellen, kickboksen.
 
 Peter
 Een coach die heel erg innovatief is. Hij wil niet de route bepalen die jij   moet gaan, maar zoekt samen met jou naar de juiste weg vanuit jouw   interesse. Hij is te vertrouwen met je problemen en zal altijd proberen   om de beste oplossing voor beide partijen te vinden.
 Expert in: maatschappijleer, ondernemen, lekker koken.
 
 Sjoerd  

 Gezellige, humoristische coach die veel verstand heeft van wiskunde en   computers. Hij zingt graag een deuntje mee en is groot fan van Maestro.   Hij zoekt graag met je naar jouw grens en hoe je hier overheen kunt   stappen.
 Expert in: wiskunde, IT en robotica.

 Tiuri
 Een coach die vanuit zijn enorme energie jouw eigen denkkracht   stimuleert. Inspirerend en filosofisch. Hij helpt je graag als je er om   vraagt en neemt uitgebreid de tijd om je verder te helpen.
 Expert in: beta, natuurkunde, scheikunde, wiskunde en Tesla-rijden.
 

 Jolande
 
Intern begeleider die coaches en leerlingen die extra ondersteuning of   inzicht kunnen gebruiken, helpt op het gebied van ontwikkeling en leren. 
 Expert in: luisteren, meedenken en keramiek.
 

 Mirjam
 Een duizendpoot op het gebied van management en organisatie.   Ondersteunt coaches en leerlingen o.a. op het gebied van toetsen,   planning, inspiratiesessies en financiën.
 Expert in: organisatie, overzicht, tennis en skiën.
 
 Erik 
 Een conrector die ruimte en mogelijkheden zoekt om samen met de   coaches agora-onderwijs vorm te geven. Hij houdt de koers in de gaten   en is de agoriaanse denker in de KWC-directie. 
 Expert in: management en bestuur, levensbeschouwing en stormvaste   schuurtjes bouwen.