Ons team

Coaches volgens de leerlingen

 Ana
 Een coach én vakcoach Spaans die met een open houding en mind met
 je meedenkt. Je kan altijd bij haar komen praten. Ze is nieuwsgierig naar
verschillende manieren van leren en vooral naar leren met plezier en   vanuit een innerlijke motivatie. Ook groepsdynamieken vindt ze   interessant.
 Expert in: talen, verschillende culturen, koken, muziek, reizen, yoga, en   tuinieren.
 

 Anne
 Een coach die je veel ruimte gunt en graag met je meeleeft en   meedenkt. Je kunt met al je vragen bij haar terecht en ze geeft snel   antwoord. Ze is vrolijk, levenslustig en erg creatief.
 Expert in: wiskunde, creatief, ontwerpen, persoonlijke ontwikkeling en   avontuurlijk reizen.

 Ayo
 Een coach die goed luistert naar zijn leerlingen, en de tijd neemt om jou   beter te leren kennen. Op een fijne en rustige manier helpt hij jou met   waar je mee bezig bent. Hij motiveert jou op een leuke manier, met   behulp van goede vragen.                                                                    
 Expert in: gym, voetbal, ondernemen, verhalen vertellen en motiveren.

 Christine 
 Christine is een energieke coach met veel humor en houdt van een   rustige werkomgeving. Ze kan heel goed luisteren naar wat jij nodig   hebt en motiveert je op jouw talenten. Ze is ontzettend goed in het echt   zien van de leerling en wat die op dat moment nodig heeft.    
 Expert in: Engels, Duits, Arabisch, viool spelen in een Schotse ceilidh   band.
 
Demi
 
Een coach die altijd voor je klaarstaat en een luisterend oor kan bieden.   Ze heeft zowel tijd voor gezelligheid, als helpen plannen en focussen. Je   kunt alles met haar bespreken en ze is altijd vrolijk. Ze is ook erg   creatief en enthousiast over geschiedenis.
 Expert in: geschiedenis, fietsen, tekenen en thrillers (boeken en films).
 
 Elroy  
 Een coach die je goed begrijpt, open en toegankelijk is. Hij is door de   gymlessen niet altijd bij zijn coachgroep, maar je kunt hem altijd appen/   bereiken. Respecteert je grenzen, maar probeert je er wel overheen te   helpen. 
 Expert in: netwerken, sporten, bewegen en regelen.
 
 Emily

 Een hele persoonlijke, levenslustige coach, die je motiveert en aanspoort   om te doen waar je hart ligt. Een maatje die met je meeloopt en helpt,   kijkt naar het totaalplaatje van wie je bent en je niet alleen als leerling   ziet. 
 Expert in: muziek, zang en performance.

 Gisela 
 Een coach die goed is in afspraken maken en afspraken nakomen.   Duidelijk en erg aardig. Ze kan je door haar brede interesses op heel   veel verschillende manieren helpen, ook door koppelingen voor je te   maken met het bedrijfsleven
 Expert in: Engels, hoogbegaafdheid, dyslexie en kunst. 
 
   Hayk
 
Hayk is geïnteresseerd, rustig, kalm en behulpzaam, luistert goed naar   wat ik nodig heb (in plaats van bepalen wat ik nu zou moeten doen) en   wat ik fijn vind en wat niet. Hij kan altijd wel een positieve draai geven   en is ook motiverend. En ook al is hij net begonnen: hij weet al goed   hoe hij op de agoramanier leerlingen verder helpt (Is dit handig? Hoe   kan het beter?).
 Expert in: levensbeschouwing, maatschappelijke betrokkenheid, kippen.
 
 Jasja
 
Een coach die je goed helpt met het plannen en overzicht houden van je   werk en op welke manieren je dit het beste kan aanpakken. Als je even   geen inspiratie hebt, kun je altijd bij haar terecht. Coach Jasja is een   hele creatieve coach en helpt je graag. 
 Expert in: religies, filosofie, verf en behang, creatief, praktisch en fikkie   stoken.
 
 Jitske
 Een coach die je coacht op je eigen verantwoordelijkheid. Kan alles heel   goed uitleggen, vraagt flink door en weet heel veel over het   examentraject. Ze kan je erg goed helpen nadenken over keuzes die je   moet maken. Kan lastige opdrachten erg lief verpakken.
 Expert in: Nederlands, examentraject, yoga en dans.
 

 Joppe
 
Een coach die luistert zonder oordelen. Hij kan je vrijheid geven als je   dat aan kan en houd je aan je afspraken als je dat nodig hebt. Hij zoekt   met je mee, is inventief, enthousiast en van vele markten thuis.
 Expert in: aardrijkskunde, ICT, (theater-)techniek, media, fotobewerking   en filmmontage.

 Kate
 Een coach die super betrokken is. Ze kijkt goed naar ieder als persoon   en heeft alles in de gaten. Ze bedenkt geen oplossingen en geeft geen   kant en klaar antwoorden, maar helpt je zelf te zoeken naar antwoorden   en oplossingen. Zorgt voor een goede balans tussen werken en   gezelligheid. 
 Expert in: wiskunde, Amerika en coachen van coaches.
 
 Leon 
 Een sportcoach bij wie iedereen de mogelijkheid krijgt om op het eigen   niveau mee te doen. Hij vindt humor belangrijk, denkt graag mee, is   enthousiast en probeert samen met jou de momenten in de gymzaal zo   leerzaam mogelijk te maken.  
 Expert in: sporten, organiseren van evenementen, netwerken, innoveren.
 
 Mark
 Een coach die je graag helpt planmatig naar je eigen doelen te werken.   Enthousiast probeert hij je net iets verder te helpen dan dat je zelf dacht   te kunnen komen. Je kunt met alles altijd bij hem terecht en hij zet je   op een leuke manier aan het werk. Hij helpt je om je aan je eigen   planning te houden.
 Expert in: techniek, (bord)spellen, kickboksen.
 

 Mieke
 
Mieke is een aardige en gezellige coach die houdt van duidelijkheid. Dat   is als leerling heel erg fijn omdat je daardoor makkelijker aan het werk   blijft. Mieke gaat graag met jou op zoek hoe ze jou het best kan   begeleiden en wat jij nodig hebt om te kunnen groeien in zelfvertrouwen   en kan worden wie je bent. 
 Expert in: biologie, leren en innoveren, yoga en (kinder)feestjes tot in   de puntjes organiseren.
 
 Miriam
 
Een creatieve coach met een groot hart voor de leerlingen. Ze kan zich   goed verplaatsen in jou als leerling en naast een fijne gesprekspartner   kun je bij haar ook terecht voor bakken inspiratie over jouw nieuwe   challenge. 
 Expert in: kunst, CKV, spelletjes en bordspellen.
 
 Peter
 Een coach die heel erg innovatief is. Hij wil niet de route bepalen die jij   moet gaan, maar zoekt samen met jou naar de juiste weg vanuit jouw   interesse. Hij is te vertrouwen met je problemen en zal altijd proberen   om de beste oplossing voor beide partijen te vinden.
 Expert in: maatschappijleer, ondernemen, lekker koken.
 
 Sjoerd  

 Gezellige, humoristische coach die veel verstand heeft van wiskunde en   computers. Hij zingt graag een deuntje mee en is groot fan van Maestro.   Hij zoekt graag met je naar jouw grens en hoe je hier overheen kunt   stappen.
 Expert in: wiskunde, IT en robotica.

 Tiuri
 Een coach die vanuit zijn enorme energie jouw eigen denkkracht   stimuleert. Inspirerend en filosofisch. Hij helpt je graag als je er om   vraagt en neemt uitgebreid de tijd om je verder te helpen.
 Expert in: beta, natuurkunde, scheikunde, wiskunde en Tesla-rijden.
 

 Jolande
 
Intern begeleider die coaches en leerlingen die extra ondersteuning of   inzicht kunnen gebruiken, helpt op het gebied van ontwikkeling en leren. 
 Expert in: luisteren, meedenken en keramiek.
 

 Mirjam
 Een duizendpoot op het gebied van management en organisatie.   Ondersteunt coaches en leerlingen o.a. op het gebied van toetsen,   planning, inspiratiesessies en financiën.
 Expert in: organisatie, overzicht, tennis en skiën.
 
 Erik 
 Een conrector die ruimte en mogelijkheden zoekt om samen met de   coaches agora-onderwijs vorm te geven. Hij houdt de koers in de gaten   en is de agoriaanse denker in de KWC-directie. 
 Expert in: management en bestuur, levensbeschouwing en stormvaste   schuurtjes bouwen.