Een nieuwe mijlpaal voor onze school

Wij hebben groot nieuws. Het Koningin Wilhelmina College krijgt een nieuwe naam mét een spiksplinternieuw logo en huisstijl! Dit is echt een mijlpaal voor onze school.

Al generaties lang is het KWC een begrip in Culemborg. Sinds 1968, toen de Christelijke HBS en de Koningin Juliana Mulo samensmolten tot één school, staat het KWC bekend om zijn kwalitatief hoogstaand onderwijs en hechte gemeenschap. Met 71 jaar geschiedenis achter ons en grote plannen voor de toekomst, is het tijd voor vernieuwing. Zowel binnen als buiten de schoolmuren.

Onze oude officiële naam vinden we niet meer bij ons passen, ook omdat eigenlijk iedereen ons al jaren ‘KWC’ noemt! Daarom nemen we met gemengde gevoelens afscheid van de naam Koningin Wilhelmina College. Vanaf nu gaan we door als ‘hét KWC’. Deze nieuwe naam sluit beter aan bij wie we zijn: een eigentijdse school, waar je mag zijn wie je bent, met oog voor de toekomst en een sterke focus op kwaliteit.

Vanaf 31 mei maken we de overgang naar de nieuwe naam officieel, samen met ons nieuwe logo en huisstijl!

De pers heeft het nieuws al razendsnel opgepakt maar met jullie delen wij graag als eerste het nieuwe logo in de nieuwe huisstijl.

Met vriendelijke groet,
Team KWC