Scholenstrijd

Scholenstrijd

Afgelopen najaar, van november tot 13 december, hebben leerlingen uit havo 4 en vwo 4 meegedaan met Scholenstrijd. Dit is een online beleggingsspel. En dat is vrij succesvol geweest voor onze school (zie hieronder de mail van Scholenstrijd):Gefeliciteerd: Koningin Wilhelmina College uit Culemborg

Gefeliciteerd! KWC Handel mee (2) en matties
Kan je in Culemborg het beste leren beleggen? Dat lijkt erop, als je kijkt naar de eindstand van de najaarseditie van Scholenstrijd. Na weer een spannend prijzenspel zijn de winnaars bekend en het bijzondere is: de prijzen zijn gewonnen door twee vierde klassen van dezelfde school, namelijk het Koningin Wilhelmina College uit Culemborg. Aangemoedigd door hun docent Rens van Stigt hebben zijn vierde klassen bedrijfseconomie alles op alles gezet om de hoofdprijzen te winnen. 

Hoogste rendement: matties
Het hoogste rendement – 5,81% - is gehaald door leerlingen uit vier havo. De prijs voor deze prestatie is een bezoek aan Euronext Amsterdam, met een gongslag om de beurs te openen en een bezoek aan de AEX Experience. 

Beste risico-rendementsprestatie: KWC Handel mee (2)
De beste risico-rendementsprestatie is geleverd ook door leerlingen van het Koningin Wilhelmina College, dit keer een 4 vwo klas. Als prijs krijgen zij een masterclass beleggen in Amsterdam, verzorgd door Kempen & Co. 

Zoals jullie kunnen zien, loopt het spel gewoon door. Wil je nog meer ervaring op doen, blijf dan gerust meespelen. 

Het team van ScholenstrijdTerug