Extra sport tto V/Hv 1 en 2


Extra sport is voor leerlingen die het leuk vinden om samen te sporten en om nieuwe sporten te leren kennen. Het extra sportprogramma wordt verspreid over het schooljaar aangeboden. De aangeboden sportactiviteiten vallen veelal buiten het reguliere programma zoals rolstoelbasketbal, tennis en waterskiën.

In klas 1 gaat het om 6 extra activiteiten die voornamelijk op vrijdagmiddag plaatsvinden, in klas 2 zijn dat er 4 die op verschillende dagen van de week zullen plaatsvinden. Daarnaast zullen deze leerlingen in klas 1 en 2 één keer per schooljaar een sportwedstrijd op hoog niveau bezoeken. De extra kosten voor extra sport bedragen € 50,- en zullen worden ingezet voor bijvoorbeeld materiaalhuur, instructeur, busreis etc. Bij uw inschrijving/aanmelding bij Van Dijk kan aangegeven worden om voor extra sport te kiezen.

Verder kunnen de leerlingen meedoen aan/inschrijven voor andere sportactiviteiten die worden georganiseerd: sporttoernooien op het KWC per jaarlaag, schaatsen op de ijsbaan, Olympic Moves, etc.

Meer info: gnm@kwc-culemborg.nl