KWC Actieweek 2021

Voor een toekomst zonder dementie!

  Wilt u een donatie doen? <klik hier>
Dit kan nog tot maandag 10 januari 2022!


Update donderdag 23 december

KWC Actieweek voor Alzheimer Nederland


Het is vandaag donderdag 23 december en dat betekent dat de week langzaam aan haar einde is gekomen.

Het is een enorm aangepaste Actieweek geworden, maar ondanks alles is de moraal hoog gebleven en is er veel inzet getoond. Dat heeft geleid tot een mooi resultaat!

Afgelopen maandagochtend hebben we samen met onze crew de overblijfruimte van het KWC omgetoverd tot een feestelijke, met kerslichtjes versierde ruimte. Vier dagen lang heeft er in beide pauzes een grote verkoop plaatsgevonden. Er werden broodjes knakworst, pannenkoeken, chocomel, frisdrank en lootjes voor een medewerkersloterij verkocht. Ook konden er liedjes aangevraagd worden. Voor elk aangevraagd liedje sponsorde het bedrijf HSB Identification uit Haaften een bepaald bedrag. Daarnaast hebben we van de Rabobank
€ 500,-- gesponsord gekregen. Verder heeft het bedrijf Simac uit Eindhoven ook nog eens
€ 250,-- gesponsord aan ons. Al deze bedrijven zijn wij heel erg dankbaar maar ook onze trouwe lokale sponsoren, die ons jaarlijks steunen, gaven ons een boost! Dit alles heeft ons erg gemotiveerd.

Natuurlijk was dit niet de Actieweek met de opbrengst waar we op gehoopt hadden. Toch is, na vier beperkte actiedagen, een bedrag van ca. € 6.500,-- opgehaald! We hadden natuurlijk op veel meer gehoopt en gerekend, maar zijn achteraf erg trots op wat wij samen met onze crew, medeleerlingen van het KWC, hebben bereikt.

Er kan gelukkig wel nog geld gedoneerd worden! Dat kan tot 10 januari via deze link: https://inzamelacties.inactievooralzheimer.nl/team/kwc-actieweek-2021

Wij wensen iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. Tot volgend jaar!


KWC Actieweek 2021 steunt de strijd tegen dementie    
De KWC Actieweek (ooit begonnen als KWC Serious Request) is dit jaar voor alweer de twaalfde keer. 
In de week van 20 tot 24 december organiseren de eindexamenleerlingen Bente, Iris, Loek en Pien voor hun profielwerkstuk tal van activiteiten op school om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Alzheimer Nederland. Daarmee steunt KWC de strijd tegen dementie. Het team wordt bijgestaan door een enthousiaste crew van medeleerlingen.

Dit is een week vol activiteiten, muziek en lekkere hapjes voor leerlingen en docenten. Velen noemen dit de leukste week van het jaar op het KWC. In 2020 eindigde de Actieweek door de coronamaatregelen helaas vroegtijdig; enorm spijtig voor het team dat er maanden werk in had gestopt. Toch zamelden zij voor het Prinses Máxima Centrum in Utrecht (kinderoncologie) een prachtig bedrag in. Dit jaar kan deze, als is dat ook nu weer met beperkingen, de Actieweek wel goeddeels doorgaan.

De KWC Actieweek 2021 gaat nog officieel van start maar er kunnen al donaties worden gedaan. De leerlingen hebben een eigen pagina gekregen op de website van Alzheimer Nederland waarop iedereen die dit belangrijk doel wil steunen geld kan doneren: https://inzamelacties.inactievooralzheimer.nl/team/kwc-actieweek-2021. En de enthousiaste groep KWC’ers is natuurlijk ook te volgen via TikTok en Instagram: @kwcactieweek en Facebook: KWC Actieweek. Aan het eind van de actieweek wordt bekend gemaakt hoeveel geld er is ingezameld.


Dit jaar organiseren wij de actieweek en proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor ons goede doel: Alzheimer Nederland. We zetten ons samen in voor een toekomst zonder dementie! Hieronder stellen we ons kort voor.

Ik ben Pien van der Pol en zit op het tweetalig vwo. Dit is mijn 6e jaar op het KWC. Ik heb al meerdere keren schoolfeesten georganiseerd en zet mij graag in om KWC zo’n leuk en gezellig mogelijke school te maken.

Hoi! Ik ben Bente van Kasteren en zit ook in het zesde jaar van tweetalig vwo. Ik ben heel enthousiast om dit jaar de actieweek samen met mijn 3 andere vrienden te organiseren. Ik heb er nu als super veel zin in en kijk er naar uit om een gezellige en leuke week vol activiteiten neer te zetten voor de leerlingen van het KWC.

Loek hier. Je hebt mij misschien al wel eens in de klas gehad of in de gangen voorbij zien komen. Ik zit namelijk al zeven jaar op het KWC. De actieweek leek mij een leuke manier om mijn loopbaan bij het KWC af te sluiten.

Hi, ik ben Iris van Dansik, ook ik zit in het zesde jaar van tweetalig vwo. Misschien kent u me al van lessen of heeft u me wel eens zien lopen. Ik ben een erg enthousiaste leerling en wil me daarom ook graag inzetten voor een goed doel en de actieweek dit jaar zo leuk mogelijk maken voor leerlingen en docenten van het KWC.

Dit jaar vindt de actieweek plaats in de week van 20 december.
Wil je ons nu al helpen? Dat kan!! Via de QR code hieronder is meer informatie te vinden en is het ook mogelijk om nu al een donatie te geven aan ons goede doel.

    

Ook zijn we te vinden op Instagram, Facebook en TikTok met de naam @kwcactieweek.