KWC Actieweek 2021

Voor een toekomst zonder dementie!

Dit jaar organiseren wij de actieweek en proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor ons goede doel: Alzheimer Nederland. We zetten ons samen in voor een toekomst zonder dementie! Hieronder stellen we ons kort voor.

Ik ben Pien van der Pol en zit op het tweetalig vwo. Dit is mijn 6e jaar op het KWC. Ik heb al meerdere keren schoolfeesten georganiseerd en zet mij graag in om KWC zo’n leuk en gezellig mogelijke school te maken.

Hoi! Ik ben Bente van Kasteren en zit ook in het zesde jaar van tweetalig vwo. Ik ben heel enthousiast om dit jaar de actieweek samen met mijn 3 andere vrienden te organiseren. Ik heb er nu als super veel zin in en kijk er naar uit om een gezellige en leuke week vol activiteiten neer te zetten voor de leerlingen van het KWC.

Loek hier. Je hebt mij misschien al wel eens in de klas gehad of in de gangen voorbij zien komen. Ik zit namelijk al zeven jaar op het KWC. De actieweek leek mij een leuke manier om mijn loopbaan bij het KWC af te sluiten.

Hi, ik ben Iris van Dansik, ook ik zit in het zesde jaar van tweetalig vwo. Misschien kent u me al van lessen of heeft u me wel eens zien lopen. Ik ben een erg enthousiaste leerling en wil me daarom ook graag inzetten voor een goed doel en de actieweek dit jaar zo leuk mogelijk maken voor leerlingen en docenten van het KWC.

Dit jaar vindt de actieweek plaats in de week van 20 december.
Wil je ons nu al helpen? Dat kan!! Via de QR code hieronder is meer informatie te vinden en is het ook mogelijk om nu al een donatie te geven aan ons goede doel.

    

Ook zijn we te vinden op Instagram, Facebook en TikTok met de naam @kwcactieweek.