Docent Nederlands (t)vmbo tl-gl

1 fte per 1 augustus 2022

Vind jij het leuk om als docent Nederlands les te geven aan leerlingen in het (t)vmbo-gl/tl? Geloof jij in kansrijk onderwijs en vind jij het belangrijk dat de leerling centraal staat? Dan zijn we op zoek naar jou!
 
Met ingang van het nieuwe schooljaar zoeken wij een docent Nederlands (t)vmbo gl/tl (2e graads bevoegd) voor 1 fte. Het betreft lessen aan de bovenbouw.
 
Profiel KWC:
Het KWC in Culemborg is een brede scholengemeenschap voor alle soorten onderwijs: vwo/gymnasium en atheneum, havo, vmbo, praktijkonderwijs en de Agora-leerroute. Het KWC staat als Global Citizen School midden in de internationale samenleving met partnerscholen binnen en buiten Europa.
 
Wij geloven in de kracht van onze leerlingen en onze medewerkers, zijn betrokken bij elkaar en de wereld om ons heen, bieden kansen en dagen uit, wij bieden meer dan een diploma. Dit is wat wij christelijk noemen.
 
KWC biedt jou: 
Leuke leerlingen, behulpzame en leuke collega’s, een prettige werksfeer, een school waar je mag zijn wie je bent. Arbeidsvoorwaarden conform de CAO VO (schaal lb).
 
Wat breng je mee: 
  • je hebt ervaring in het lesgeven aan leerlingen binnen het vmbo-gl/tl,  je bent op de hoogte van ontwikkelingen binnen jouw vakgebied; 
  • je bent communicatief vaardig en deinst er niet voor terug collega’s te benaderen cq te raadplegen; 
  • je bent proactief en zelfstandig;
  • je kan goed samenwerken met alle geledingen binnen het KWC;
  • je wilt een rol spelen in de begeleiding van leerlingen.
Nadere informatie over de vacature is te verkrijgen bij Roland Schipper, conrector (t)vmbo-gl/tl, 0345-639050, SRR@kwc-culemborg.nl.
 
Je kunt je sollicitatie tot 8 augustus 2022 richten aan afd. personeelszaken: personeelszaken@kwc-culemborg.nl

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 18 en vrijdag 19 augustus 2022. Kandidaten die uitgenodigd worden voor een gesprek zullen dit in week 32 of 33 horen.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 


Terug