Coachgroep


Vol trots presenteren wij het Agora coachteam van het Koningin Wilhelmina College. In dit team zijn tien enthousiaste mensen samengebracht die op alle gebieden complementair zijn en wiens kennis en kunde de vijf werelden van Agora omvatten:

de wetenschappelijke, de allesomvattende samenleving, de kunst en cultuur, de spirituele en de sociale en ethische wereld

 

Coach Annelies biedt persoonlijke aandacht, structuur, humor en is een vertrouwenspersoon, aanspreekbaar, behulpzaam en redelijk. 

 

 

 

 

 

Coach Tiuri is behulpzaam en kan over alle onderwerpen meepraten. Als coach krijg je van hem goede feedback, ideeën, inspiratie en een onuitputtelijke bron van enthousiasme. 

 

 

 


 

Bij coach Dennis vind je een vrolijke mix van enerzijds analytische structuur en creatief-excentrieke bèta-inspiratie, en anderzijds aandacht, geduld, kalmte en inlevingsvermogen met een diepgaand filosofisch tintje. 

 

 

 


 

Coach Charlotte gaat energiek en gedreven met jou het Agora-avontuur aan en helpt je graag zowel je hoofd als ook je hart en je handen te ontwikkelen. 

 

 

 

 

 

Bij coach Anke vind je een levendige mix van enerzijds passie voor talen, kunst en cultuur, en anderzijds geduld, betrokkenheid en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. 

 

 

 

 

 

Bij coach Jeanne krijgen al je creatieve ideeën ruimte om te groeien. Een veelzijdig dromer, creatieve denker, betrokken en behulpzaam. 

 

 

 

 

 

Coach Jitske is zorgzaam en tegelijkertijd iedereen aan het uitdagen om meer te doen. Ze gaat samen met jou op een goede manier op zoek naar jouw werkwijze. 

 


 

  Coach Kate is een fijne coach met veel inzicht. Ze besteedt veel
  aandacht aan jou en je persoonlijke ontwikkeling.
Humor, kan je
  goed helpen, neemt de tijd voor je
.

 

 

 

 

 

Verder zijn er nog de coaches Marjolein, Sjoerd, Mark, Albert Jan en Nika.
Erik Wijnveen is de conrector van de afdeling KWC-Agora. Foto's mogen natuurlijk niet ontbreken en worden binnenkort geplaatst.